mandag 7. mars 2011

Feats2 besøker Killing Fields

Etter noen knallharde innkjøringsdager i Phohm Pehn var deti dag på tide å utforske byens turistattraksjoner. Og siden vi var i det alvorlige hjørnet stod valget mellom Killing Fields eller torturfengselet S-21. Vi valgte Killing Fields som er en rimelig sterk opplevelse, men som ikke akkurat innbyr til god stemning. Så vi velger heller å la dagens innlegg handle om Tuk tuk turen til og fra, og alt det morsomme som trafikken her nede har å tilby! Faktisk er den så bra at etter en fuktig kveld på byen på Lørdag, så valgte vi å bestille noen øl og 5$ i Tuk tuk rundt i byen heller enn å dra tilbake på hotellet. Så bedre med litt lettbeint underholdning enn deprimerende massegraver sier vi. Feats2 skal ikke bidra med dårlige vibber og vi henviser til Wikipedia for de som søker ekstra informasjon om Killing Fields. De er superflinke på slikt.

Mye kan sies om Kambodsja men mopedkjøring og generell trafikk er de gode på. Man driver mest med høyrekjøring men det er mer veiledene enn en absolutt sannhet. Kommer man fortere frem på andre siden bytter man selvfølgelig. Litt forvirrende for oss trege Nordmenn men veldig logisk for dem her nede. Rødt lys er likedan. Det betyr bare at man må følge litt ekstra med før man braser ut. Største bil bestemmer og det er jo en grei regel å forholde seg til i grunn.


Bare fantasien som setter grensen for hva som kan lastes på en moped i Phohm Pehn.


Ser jo unektelig litt trangt ut, men tenk over det.. Hvorfor i alle dager gå til innkjøp av en dyr varebil når en moped gjør minst samme nytten bare man laster den riktig?

Og skulle det mot formodning skorte på plassen henger man jo så klart på en tilhenger. 11 meter moped er en utfordring i lyskryss men øvelse gjør mester.



Siden både Dong-Lee og Gri-Ning er lastemestere av yrke så er det klart man stopper opp når man møter sine overmenn. Her er gutta fire kilo fra å ryke på balansen. I Kambodsja er grensen når forhjulene løfter seg fra bakken. Dog bra å se at lasten er stroppet i alle retninger i opp til 1/5 dels G. Vi bøyer oss i støvet.

FEAST2 gjør seg klar til å se Liverpool - Man Utd. Forøvrig en bra kamp med god stemning. Iallefall for noen av oss..


Møren stiller seg opp foran en av Paul Potts massegraver, men lite god stemning for turistattraksjon å være..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar