fredag 11. mars 2011

Couple of days in lobsterland


Joda så jada.. bli veldig lat i solsteiken her nede, så he vert lite ork for blå-ging.
Turen fra Phnom Penh blei eskortert av en privat "taxi" som hadde en veldig artig vri med påfylling av "fuel". Skal ikkje kimse av oppfinsomhet.

He funne oss en fin liten bunga and the lows 2 skritt fra strandkanten, til den nette sum av 25$
for natta. Einaste som e et lite backdraw e å ver kvit her nede.. ca. halvekiledagen går medpå å kvitte seg med ekstremt innpåslitne selgara som skal trykke hummer, frukt,massasje,klipping av negler og alt anna mikk makk som høre med på stranda. For min del starta ej opperasjon "bli brun i en fei" for å skjule identiteten min litt bedre :P

Som dokke ser tok ej litt hardt i første dagen, etter uttalige timer i sjøen og litt for lite solkrem mellom the swi-mings. Fikk ordnet dette med en kjapp telefon til statsministeren utpå kveldingen. Han hadde en haug med kremer og utstysolje for å få Dong-Lee tilbake in the nissbiss.

Et lite utsnitt av Mr T sin første sytstempedikyr for turen. Om det er ønskelig stille ho både med fotmassasje håndmassasje og kan faktisk ordne en båttur med en kjapp sms til naboen.

Tok turen innom en fantasnabel nattklubb igårkveld ved navn Airport club, men fikk desverre ikkje ta med kamera inn... og heller ikkje pistolen og håndgranaten som oss hadde i lomma.
På innsiden av klubben hadde dei trykkt inn en gedigen original Antonov flymaskin, en trailer der Dj stod i førerhuset og snurra skiver til den store havhesten merket.
Mange fatastifulle cambodianere her nede og merkelige påfunn. Skal prøve å få slengt ut litt fleire bilder av galskapen soony.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar